fredag 14. desember 2007

FORLOVELSE,BURSDAG OG FERIEPARADIS!!!

Saa var det siste innlegg paa bloggen vaar. Litt trist at tia her i Tanzania er slutt, men paa samme tid saa skal det bli godt aa komme hjem til jul og vinter. Gleder oss veldig begge to.
I den siste uka har vi bare hatt ferie og vaert paa Peponi. (Kysten av Tanzania) Det har vaert skikkelig deilig, masse bading, sol, mat og soving (og litt avslapping innimellom all badinga og sovinga.) Kan virkelig anbefale denne plassen ogsaa, dersom noen av vaare lesere skal i den retningen. Veldig bra, og veldig billig. (passer ypperlig for et par heller slanke kontoer, hehe) Og saa har de skikkelig brownies her! gjett om vi har spist kake eller..??
Men det som kanskje er litt viktigere for oss enn dette, e vel kanskje at vi har blitt forlova! 12 desember fridde Bjornen min under et morgenbad og soloppgang paa stranda. Joda, jenta er jo lykkelig naa da, og har faatt flott ring paa fing!!! Saa naa blir det bryllup til sommeren, og vi gleder oss en masse!!
Paa bursdagen min reiste vi ut til denne sandoeya her. Ikke saa vaerst aa bli feira der nei! Foelte meg veldig heldig:-) (Naar det er hoeyvann er nesten hele oeya under vann!)

Bjornen min koser seg, ingen tvil! (og vi er saa forlova!!)
Klar for baattur og snorkling!

Bjorn Ove og meg utenfor bugalown vaar. Fin avslutning paa tia i Tanzania.
Svommebaseng med utsikt til det indiske hav. Ikke feil, absolutt ikke feil.

I skrivende stund er vi i Dar es Salaam, og skal vaere her til i morgen. (her er det paa grensen til aa vaere mer enn veldig varmt, og vi er veldig lykkelige for at vi ikke har vaert i denne byen hele tiden.) I morgen begynner flyturen hjemover! Takk for alle innlegg og gode tanker, naa snakkes vi snart igjen!!!!!