onsdag 5. september 2007

Jambo!!!

Ja da er vi faktisk i Tanzania folkens! Og alt har gaatt straalende saa langt. Etter en lang flytur (med mellomlanding i Qatar), landet vi til slutt i Dar es Salaam. Passkontroll gikk greit, og da vi kom ut ventet et lass av taxi-sjaafoerer paa oss for aa proeve aa faa oss til aa kjoere taxi med dem. Vi havnet til slutt i en noenlunde brukbar varebil som kjoerte oss inn til YWCA-hostellet. Her sov vi foerste natten. Dar er en vanvittig travel by. Mennesker over alt og et veldig stoeynivaa. Vi fikk ogsaa moett Kilimanjaro-guiden vaar. Virker meget lovende!

I dag har vi kjoert buss hee dagen. Fantastisk og uvirkelig aa kjoere gjennom Tanzania. Er som aa vaere i en reisedokumentar paa NRK. Har naa nettopp faatt sjekket inn paa hotellet vaart i Moshi. Vi blir nedrent av folk overalt som vil selge oss noe eller vise oss butikken sin, men det gaar greit.

I morgen starter oppstigningen til Kilimanjaro. Blir utrolig aa komme i gang. Etter planen er vi nede igjen tirsdag 11.septemer. Da gaar turen mot Zanzibar. Dette var alt for denne gang. Vi svetter, er forvirret, usikre, spente, men har det fantastisk bra. Saa satser vi paa at Kilimanjaro blir hakuna matata!