søndag 2. september 2007

London calling

Naa er vi som kjent i London, og her er det ikke "aa" paa tastaturet. Hvilket fremmed land for oss...

Ellers saa kan vi meddele at vi har kommet oss fint gjennom helga, tatt undergrunsbanen som bare det. (og som seg hoer og boer, gaatt med kart og kamera i byen.) Sett mange turistattraksjoner, vaert i 5 etg.leketoeysbutikk (Ragna, denne hadde du elsket!! Masse ting vi kunne leke med!)

I tillegg har vi faatt med oss en Tottenham/ Fulham kamp, som til og med Elin syns var baade engasjerende og bra. Vi satt blant bare Tottenham fans, og stemningen var til aa baade ta og foele paa. Bare synd at Fulham utlignet i sluttminuttene til 3-3.


Etter kampen ble det nok en tur med banen onder jora, heilt til Vaudelville theatre for aa se STOMP! Det var virkelig en flott konsert, og vi kan trygt anbefale aa se den. Det var rytmer med alt fra Lightere til store soeppeldunker, helt fantastisk. (og for de interesserte....: http://www.stomp.co.uk/02a_whatis.htm)

I dag, (soendag) har vi tuslet rundt i byen, vaert i London Dungeon (skrekkhus som skildrer forholdene i London paa 16.hundretallet, kongegoey!! http://www.thedungeons.com/en/london-dungeon/index.html) og ellers sloevet i Hyde Park. Det er viktig aa faa gjort litt "ikke-no" ogsaa...Gikk videre til Speakers Corner, og klarte aa havne i en aldri saa liten diskusjon. Artig artig.



Naa er vi snart paa vei til aa pakke sekken, klare for en laaang flytur soerover. Gleder oss en masse. Takk for all omtanke fra dere hjemme, vi setter virkelig pris paa det. Og til kollektivet i Gimlebakken 7, GRATULERER saa mye med pastamaskin! Den gleder vi oss til aa proeve naar vi kommer tilbake. Og Svein Jarle: Vi kan melde om flott byvaer, lettskyet men varmt, til tider bris. Dette kan du snakke om med mor og far ;-)
(Og nok en gang for de spesiellt interesserte kan dere lese litt om hva Bjorn Ove skal gjoer i Moshi her: http://chrisc.no/index.php?page=tanzania.html)